Supply Chain Coördinator

Gieterij Doesburg in Doesburg is onderdeel van de Gietburg Group met in totaal ca. 500 medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de vervaardiging van technisch hoogwaardige onderdelen uit nodulair gietijzer. Het klantenplatform wordt met name gevormd door toonaangevende afnemers in de internationale “automotive industry” zoals: DAF, DEUTZ, MAN, MERCEDES, SCANIA, WESTFALIA.

Door goed in te spelen op de ontwikkelingen in de internationale markt, groeit het bedrijf en heeft een gezonde basis voor de toekomst. Om deze groei door te kunnen zetten willen wij onze Binnendienst versterken met een planmatig werkende en resultaatgerichte

 

De functie:

Samen met de Accountmanager Binnendienst vorm je een team. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject vanaf de ontvangst van de orders tot en met de uitlevering. Je zorgt voor een gedegen productie- en orderplanning aan de hand van het ERP pakket SAP Business One (SBO). Dit pakket staat op het punt te worden geïmplementeerd en je levert een belangrijke bijdrage aan de definitieve inrichting en oplevering. Je onderhoudt intensieve contacten met klanten en (toe)leveranciers van externe bewerkingen, maar ook met bijna alle afdelingen binnen het eigen bedrijf. Je bent een logistieke spin in het web.

Enkele belangrijke taken zijn:

  • Bijhouden en aanpassen van het hoofd productieschema met behulp van MRP functionaliteit in SBO.
  • Opstellen van de weekplanning voor de productie, het inplannen van productieorders en het verwerken van de voortgang van productieorders in SBO op dagelijkse basis.
  •  Controleren, verwerken en bewaken van de voortgang van ontvangen verkooporders en uitgebrachte inkooporders.
  •  Contact onderhouden met klanten en (toe)leveranciers rm.b.t. levertijden en andere zaken.
  •  Aansturen van de afdeling expeditie aan de hand van op te stellen transportschema en transportdocumenten

Intern heb je intensief contact met bijna alle afdelingen van het bedrijf. Je rapporteert aan de Accountmanager Sales.

Jouw profiel:

Je beschikt over goede communicatieve, administratieve en organisatorische kwaliteiten. Daarnaast ben je servicegericht, accuraat, werkt goed zelfstandig, maar ben je ook een teamspeler. Je hebt gevoel voor commercie en de gang van zaken binnen maakbedrijven. Opleiding op HBO (MBO+) niveau, een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Duitse taal en een goede praktische beheersing van de Engelse taal. Vaardig in het gebruik van een ERP-systeem bij voorkeur SAP Business One. Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen een middelgroot productiebedrijf of de procesindustrie.

Gieterij Doesburg biedt:

Een gedegen inwerkperiode waarin je het bedrijf, de klanten en de producten goed leert kennen.

Een sleutelrol bij de implementatie van het ERP-pakket SAP Business One.

Een brede en verantwoordelijke baan bij een dynamisch bedrijf met internationale en toonaangevende klanten.

Werken in een klein, hecht en vakkundig team in een omgeving waar we op een informele manier met elkaar omgaan. Door de platte organisatie en de korte communicatielijnen ben je betrokken bij het totale proces binnen het bedrijf. De mogelijkheid om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen. Honorering en arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Wil jij je verder ontwikkelen binnen een dynamische organisatie?

Stuur dan je reactie met CV naar j.hendrikx@gieterij-doesburg.nl.

Voor meer informatie kijk op www.gieterij-doesburg.nl of neem contact op met J. Hendrikx, Controller Gieterij Doesburg tel. nr. 0313 - 483140.