Hoofd Expeditie

Gieterij Doesburg in Doesburg is onderdeel van de Gietburg Group met in totaal ca. 500 medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de vervaardiging van technisch hoogwaardige onderdelen uit nodulair gietijzer. Het klantenplatform wordt met name gevormd door toonaangevende afnemers in de internationale “automotive industry” zoals: DAF, DEUTZ, MAN, MERCEDES, SCANIA, WESTFALIA.

 

Functie

Voel jij je thuis in een industriële omgeving waar alles draait om klanttevredenheid, leverperformance en kwaliteit? Heb je ervaring in een magazijn en weet je precies hoe je zo efficiënt mogelijk transport regelt? Dan zoeken wij jou!

Als hoofd expeditie ben je verantwoordelijk voor de transportenplanning en aansturing van het magazijn. Orde en netheid zijn voor jou superbelangrijk en dat is te zien aan je manier van werken. Tussentijds werk je zelf ook actief mee in het magazijn en heb je veelvuldig contact met de productie-, en verkoopafdelingen en chauffeurs. Kortom, je zorgt dat de logistiek goed verloopt. Je werkt met een modern ERP-systeem.

Wat bieden wij?

Een gedegen inwerkperiode waarin je het bedrijf, de klanten en de producten goed leert kennen. Een brede en verantwoordelijke baan bij een dynamisch bedrijf met internationale en toonaangevende klanten. Werken in een klein, hecht en vakkundig team in een omgeving waar we op een informele manier met elkaar omgaan. Door de platte organisatie en de korte communicatielijnen ben je betrokken bij het totale proces binnen het bedrijf. We bieden je een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid en ruimte om zelf verbeteringen door te voeren. Er zijn korte lijnen en de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld.

Wil jij je verder ontwikkelen binnen een dynamische organisatie?

Stuur dan je reactie met CV naar j.hendrikx@gieterij-doesburg.nl.

Voor meer informatie kijk op www.gieterij-doesburg.nl of neem contact op met   J. Hendrikx, Controller Gieterij Doesburg tel. nr. 0313 - 483140.