Expeditieleider

Gieterij Doesburg in Doesburg is onderdeel van de Gietburg Group met in totaal ca. 500 medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de vervaardiging van technisch hoogwaardige onderdelen uit nodulair gietijzer. Het klantenplatform wordt met name gevormd door toonaangevende afnemers in de internationale “automotive industry” zoals: DAF, DEUTZ, MAN, MERCEDES, SCANIA, WESTFALIA.

Voel jij je thuis in een industriële omgeving waar alles draait om klanttevredenheid, leverperformance en kwaliteit? Heb je ervaring in een magazijn en weet je precies hoe je zo efficiënt mogelijk transport regelt? Dan zoeken wij jou!

Wie ben jij

Je bent toe aan een tweede stap in je loopbaan. Je hebt een logistieke achtergrond en al wat jaren in een magazijn of als planner gewerkt. Je bent nu op zoek naar een volgende stap. Je hebt een gezonde werklust en werkt graag mee als er piekmomenten zijn. Je hebt een afgerond MBO 4 opleiding richting Transport of Logistiek. Je bent handig met IT systemen en weet snel je weg te vinden in ons moderne ERP systeem.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de gehele transportplanning en de aansturing van het magazijn. Jij regelt alles. Het klaarzetten van vrachten door de collega heftruckchauffeur, het regelen van transport, het oplossen van problemen en het verwerken van binnengekomen en uitgaande goederen in ons systeem. De telefoon gaat regelmatig en allerlei collega’s en chauffeurs vragen je voortdurend naar allerlei zaken. Hoe drukker het is, hoe beter jij je voelt. Hoewel sommige zaken redelijk ad-hoc moeten gebeuren, zorg jij altijd voor rust en overzicht.  Je afdeling ziet er altijd keurig opgeruimd en overzichtelijk uit. Om de transportplanning goed te kunnen regelen, heb je veelvuldig contact met de collega’s van het bedrijfsbureau. Je einddoel is dat de klant op tijd de juiste producten krijgt. Pas dan ben je tevreden en kun je je dag voldaan afsluiten.

Wat krijg je van ons?

Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, krijg je de ruimte om te doen waar je goed in bent. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je mag zelf verbeteringen doorvoeren. Een unieke kans voor een kandidaat die ondernemend is en de eindverantwoordelijkheid naar zich toe wil trekken. Gieterij Doesburg is een platte organisatie met hele korte lijnen die je ontwikkeling en groei niet in de weg staat, maar juist stimuleert. Je gaat werken in een klein, hecht en vakkundig team in een omgeving waar we op een informele manier met elkaar omgaan. Door de platte organisatie en de korte communicatielijnen ben je betrokken bij het totale proces binnen het bedrijf.

 

Wil jij je verder ontwikkelen binnen een dynamische organisatie?

Stuur dan je reactie met CV naar j.hendrikx@gieterij-doesburg.nl.

Voor meer informatie neem contact op met J. Hendrikx, Controller Gieterij Doesburg tel. nr. 0313 - 483140.