Heb je een afgeronde hbo-opleiding en ben je toe aan een eerste of tweede stap in je loopbaan? Zie jij jezelf wel sparren met de grote jongens uit (vracht)auto- hydrauliek- en machine-industrie? Dan is dit je kans! Ter uitbreiding van ons Sales team zoeken wij een ambitieuze, praktische, communicatieve en besluitvaardige

                                                  Accountmanager Sales

Om je klaar te stomen voor de functie wordt je tijdens je eerste stappen intensief begeleid, gecoacht en opgeleid. Je leert hoe je bestaande relaties onderhoudt, uitbouwt en nieuwe kansen bij nieuwe klanten kunt benutten. Na deze inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met gerenommeerde internationale klanten.

Wat ga je precies doen?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties en ben je het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. In deze rol heb je een breed takenpakket en veel verschillende verantwoordelijkheden, zoals het opstellen van offertes, het onderhouden van commerciële contacten met internationale klanten in binnen- en buitenland en het afhandelen van klantvragen. Ook zal je je klanten regelmatig bezoeken, waarbij jij acteert als eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Om een tijdige en ongestoorde levering naar jouw klanten te kunnen realiseren, werk je intensief samen met de collega’s van de verschillende afdelingen.

Wie zijn je klanten?

Onze klanten zijn grote internationale organisaties uit onder andere de automobiel-, hydrauliek-, truck- en machine-industrie. Gieterij Doesburg is gespecialiseerd in productie van complexe gietstukken en levert deze van halffabricaat tot inbouwklare producten. Relaties met onze klanten gaan we aan voor de lange termijn. Vertrouwen en het nakomen van afspraken maken het mogelijk om met je klant te groeien. Als Accountmanager kom je door de juiste vragen te stellen achter de behoefte van de klant en ben je in staat aan te bieden wat deze nodig heeft.

Wat vragen we van jou?

We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek. Daarnaast heb je een hbo- werk en denkniveau. Kandidaten met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie hebben een pré, maar we staan ook open voor kandidaten die net hun opleiding hebben afgerond. Omdat je met grotendeels internationale klanten werkt, is het belangrijk dat je Engels en Duits spreekt. Je hebt een praktische no-nonsense instelling en kijkt graag verder dan je eigen takenpakket om toch die ene oplossing te vinden die je klant verder helpt. Je kunt ons overtuigen dat je een echte aanpakker bent die ‘the job done’ krijgt.

 
Wat krijg je van ons?

Een dienstverband bij Gieterij Doesburg valt onder de CAO Metalektro. Dat betekent dat je basispakket arbeidsvoorwaarden goed geregeld is. Zo krijg je onder andere 27 vakantie- en 13 ATV dagen en bouw je pensioen op bij het pensioenfonds Metalektro. Onze salarissen liggen boven de cao-norm. Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak. Na het volbrengen van de inwerkperiode staat er op den duur ook een auto van de zaak voor je klaar.

Echter, de mooiste arbeidsvoorwaarde is dat je van ons het vertrouwen en de vrijheid krijgt om je werk echt zelfstandig uit te voeren. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd en stimuleren wij aan alle kanten. Binnen onze platte organisatie zijn door de korte lijnen beslissingen snel genomen. We hebben geen ingewikkelde structuren, overlegvormen of procedures die je moet doorlopen om iets voor elkaar te krijgen.

Wie zijn wij?

Gieterij Doesburg werd 125 jaar geleden opgericht door de bekende Doesburger Barend Ubbink. Na een roemrijk verleden is eind vorige eeuw vanuit de Gieterij de Gietburg Groep ontstaan die sindsdien een belangrijke sparringpartner is van de (inter-)nationale maakindustrie. Vele fabrikanten weten hun weg naar Doesburg te vinden vanwege de deskundige ondersteuning en totale ontzorging die ze bij ons wordt geboden. Er werken zo’n 500 medewerkers op verschillende locaties, waaronder twee gieterijen, twee mechanische bewerkingsbedrijven, een modellenmakerij en een academy.

In Doesburg wordt het aloude ambacht van het ijzergieten inmiddels op een moderne manier vormgegeven. Inmiddels zijn al vele vrachtauto’s, motoren en andere machines voorzien van een mooi staaltje Doesburgs kwaliteitsgietwerk. Meestal zitten de delen diep weggestopt in de complexe constructie van het apparaat, echter er zijn toch ook een aantal verschillende gietstukken die je in het dagelijks leven gewoon kunt tegenkomen.

Hebben we je interesse gewekt?

Mooi! Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie naar Jos Hendrikx via j.hendrikx@gieterij-doesburg.nl.